Sałatka śledziowa po jurszczyńsku

  • 12.12.2016, 12:26 (aktualizacja 12.12.2016 12:32)
Sałatka śledziowa po jurszczyńsku fot. Olimpia Davies
Sałatka ta jest idealna na świąteczny stół i stanowi urozmaicenie tradycyjnych potraw śledziowych. Ma w sobie nutkę śródziemnomorską i smakuje idealnie z tym chlebkiem orkiszowym:-). Bardzo polecam!

Sałatka śledziowa po jurszczyńsku
Źródło inspiracji: Kuchnia nad Atlantykiem

Składniki:
 

  • 500 g śledzi w oleju
  • 3 duże cebule
  • 30 zielonych oliwek bez pestek
  • 3 łyżki kaparów
  • 4 listki laurowe

Reszta przepisu dostępna tutaj.

Podziel się:
Oceń:
 

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.


Pozostałe